А сега ви срещаме с едно впечатляващо българско момиче - тя

...
А сега ви срещаме с едно впечатляващо българско момиче - тя
Коментари Харесай

Да се устремиш към звездите: Историята на 19-годишната Татяна и пътя ѝ към Космоса

А в този момент ви срещаме с едно впечатляващо българско момиче - тя е на 19 и се е устремила към звездите. Или най-малко до Луната и Марс. Българското галактическо момиче - Татяна Иванова.

За кратко време тя успява да получи финансова  помощ от над 600 души, с цел да сбъдне фантазията си и да стартира да учи в първия профилиран университет по авиация и космонавтика в света. 

Когато човек преследва фантазиите си, те неизбежно се сбъдват, без значение от компликациите по пътя. И образецът на Татяна Иванова потвърждава това.

 
Аз съм в специфична стратегия за претендент астронавти. Тестваме костюмите на канадската галактическа организация и в този момент ме одобриха в Съединени американски щати.
Татяна Иванова

Пътят към звездите обаче не е елементарен и първоначално никой не има вяра, че Татяна ще успее, даже фамилията ѝ.

 
Мама стартира да има вяра в мен и че няма невъзможни неща. Преди година и половина скачах със аероплан и това да си парашутист е едно от условията. Мама плака през целия ден. Когато се обадих на баба да ѝ кажа, че съм призната, тя вместо да ми каже отлично, честито, ми сподели, а - от къде ще намериш толкоз доста пари?
Татяна Иванова

А пари, изненадващо за Татяна, се намират.

 
Над 1000 души са дарили за акцията ми и виждам, че ме поддържат. И има хора, които желаят България да излети измежду звездите. Много обичам България за отмора и живот, само че в действителност, когато се задържиш тук осъзнаваш, че не можеш да излезеш от рамката.
Татяна Иванова

А Татяна излиза от всяка рамка с убеденост. И има вяра, че откакто покори Луната, ще може да се върне на Земята и да промени най-малко малко личната си, към по-хубаво.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР